ADIYAMAN / MERKEZ - Adıyaman İlkokulu

Nis

Okulumuzun 1.Sınıf Öğrencilerine, Okulumuz Öğretmeni Sırrı DEMİRAL Tarafından ''SAĞLIKLI BESLENME'' Konulu Seminer Gerçekleştirildi.

Nis

Yenimahalle Sağlıklı Hayat Merkezi Tarafından Okulumuzun Öğrencilerine Sağlıklı Beslenme, Teknoloji Bağımlılığı, Güvenli İnternet Kullanımı, Akran Zorbalığı ve Fiziksel aktivite-Pastür eğitimi Konuları ile ilgili  Seminer verilmiştir.

Mrt

Okulumuzda meslek tanıtımı yapıldı.

Mesleki rehberlik kapsamında Laborant mesleği tanıtıldı.

Okulumuzda mesleki rehberlik kapsamında, Laborant bölümü tanıtıldı.

Uzman konuğumuz Sultan KORKMAZ , 'Laborant' bölümünü tanıtarak; Laborant mesleği ve çalışma alanları ile ilgili 4. sınıf öğrencilerimizi bilgilendirdi. Konuğumuzun vermiş olduğu bilgilerden dolayı teşekkür ederiz...

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için gerçekleşen programda öğrencilerimiz şiirler ve türküler söyledi. Adıyaman İlkokulu olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda sınıflar arası voleybol turnuvası gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz keyifli geçen maçlarda kıyasıya mücadele etti.

Mrt

Öğrencilerimiz il genelinde düzenlenen tenis turnuvasında okulumuzu başarıyla temsil ettiler.

Mrt

Öğrencilerimiz her gün on beş dakika sabah sporu yaparak güne enerjik ve zinde başlıyor.

Mrt

Çocuklarımıza deprem anında neler yapılması gerektiğini öğretmek amacıyla okulumuzda Deprem Tabikatı gerçekleştridik.

Mrt

Geleneksel çocuk oyunları turnuvasında öğrencilerimiz başarılı bir şekilde mücadele etti. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı düzenledik. Adıyaman İlkokulu olarak İstiklal Marşı'mızın yazarı değerli "VATAN ŞAİRİ'miz MEHMET AKİF ERSOY"u rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında şubat ayı ''Deyimler ve Atasözleri'' temalı sergimizi açtık. Emek veren okulumuz öğretmen,öğrenci ve velilerine teşekkür ederiz.

FİLİSTİN HALKININ YARARINA KERMES DÜZENLEDİK

Adıyaman İlkokulu olarak Filistin halkının ihtiyaçlarını bir nebzede karşılamak adına kermes etkinliğini düzenledik. Emeği geçen başta velilerimiz olmak üzere öğrenci, öğretmen, idareci ve hizmetlilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ben yeryüzüne bir muaalim olarak gönderildim diyen bir medeniyetin temsilcileri olan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladık. Çocuklarımızı ilim irfan ve hikmetle donatan, yarınlarımızı inşa eden Adıyaman İlkokulu ailesinin her ferdinin öğretmenler günü kutlu olsun.

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası coşkuyla kutlandı.